dijous, 14 d’octubre del 2010

EL QUE ENCARA NO SABEU de la 6a VOLTA MENORCA en BTT (totes les fotos)



Quan vam decidir inscriure'ns a la volta només sabíem tres coses, que pedalaríem casi 200km, que seria molt dur i que anàvem a Menorca, una illa "que deien que era molt maca".

Dons bé, passat uns dies, encara tinc a la retina, aquells "camins de cavalls", aquelles platges de sorra clara, aquelles cales tant intimes, aquelles pistes pedregoses rodejades de camps verds. Van ser tres etapes amb el seu autèntic encant i diferenciades clarament. 1era Ciutadella-Ciutadella...camins dintre l'illa amb molta pedra, per anar a topar amb una bonica població costanera, i fer 30km rodejant el mar (amb el seu encant) pel "camí de cavalls". 2a etapa Maó-Maó...l'altre cantó de l'illa, camins i corriols típics de muntanya, força pedra, de nou seguim la costa on veiem trancar les onades amb força a les roques, finalment seguim caminets entre camps que ens duen a Maó. 3era Ferreries-Alaior...la part central de l'illa on la zona es mes forestal i on hi ha més desnivell, veiem també impressionants cales.
Ara veig la importància del que hem fet...hem visitat la gran part de la illa pedalant (l'esport que més ens agrada), per zones on durant l'any són inaccessibles, hem gaudit de la natura en estat pur i verge (destacar l'esperit natural per conservar la natura que tenen els nostres, ara ja amics, Menorquins). Durem el viatge dintre nostre per sempre i el recomanarem sempre més.
Finalment em queda treure'm el barret davant "ses vaques", el club que ha organitzat una espectacular pedalada, que han fet que disfrute'm tant. Agrair la companyia d'en Sergi i l'Edu amb els que espero seguir compartint aventures, tant o millors que Menorca i també donar les gràcies en Marc Trayter, en Joan i la gent de RADIKALBIKES per posar-me apunt la bici a contrarellotge els dies abans de marxar a Menorca, sense ells hauria fet la volta amb un ferro.

Salut i apedalar!!

PD: em vaig pedre la 1era prova de la COPA GIRONINA, però dissabte...cap a LA BISBAL

2 comentaris:

EDU ha dit...

COM SEMPRE GENIAL!!!!
FELICITATS PER LA VOLTA!!
i per les croniques
Salut,hens veiem a la Bisbal?

Paco ha dit...

Enhorabona per les bones pedalades que vos heu fet per Menorca..!!!
Lleguin les teves cròniques,i veien les fotos, hem venen ganes de provar-ho l'any que bé..!!
Ens veiem,Jordi..!!
Salut i força..!!