dimarts, 19 d’octubre del 2010

II Volta Ciclosportiva Les Gavarres 17/10/10

Doncs ja m'he estrenat en una marxa de carretera...
El diumenge 17 es va celebrar a Palafrugell la " II VOLTA CICLOESPORTIVA LES GAVARRES " dins dels actes Cycle & Walking Tourism congres COSTA BRAVA. Era una marxa popular ajornada pel mal temps, que s'hauria d'haver disputat el 10/10/10 i organitzada per la Delegació de Ciclisme i la “Fundació ECA- Bureau Veritas”.

Molts nervis abans de començar... el full de ruta marcava una mitja de +30km/h, (88km en 2h30m) i jo mai havia rodar tant ràpid, mirava els ciclistes i feien una pinta de molt, molt nivell. Pensava on m'he ficat (tot i voler disputar la curta de 88km). Més tard veig aparèixer alguns btteros coneguts com en Beni, en Jordi Vidal, Cristian Collados i més membres de Bicis Esteve. i algú de RADIKALBIKES que no tinc el plaer de coneixer. Tots érem el dia abans a la Bisbal. El sr. Moradell de la federació ens crida puntualment i ens fa, la sempre esperada, xerrada sobre l'espectacle... "Sobretot no prengueu mal, respecteu les senyals de transit -no passeu de 50km/h en població- diu algú fent broma, ni de 70km/h un altre... El recorregut passava per Palamós, Platja d'Aro, S'Agaró, cal dir que em va costar força seguir el pilot, sobretot als "repechons" tot-hi ser neutralitzat fins a St Feliu de Guíxols.. com tiraven buuffff... vaig aguantar fins que la marxa va ser llençada a la sortida de St Feliu, el grup Bicis Esteve i uns quants ciclistes més nyiauuuuu!!!! van desaparèixer en un segon!! ja cadascú va buscar el seu ritme. Es van anar quedant grupets de 3 i 4 (els que vaig veure jo)... jo era en un grupet de 4 ben avinguts fins al km 47 (st Grau) i als 50km finals, (passant per Romanyà) després de l'avituallament, he anat amb 3 cracks que una mica més i em despenjo... per sort he aguantat de miracle... perqué fotia UN VENT DE MIL DIMONIS!!!i sense ells hauria tardat 30min més... i PAM fet pols he acabat...però amb molt bones sensacions!!! un bon esmorzar ens tenien preparat i una bonica semarreta de record.

88km
3h18m03s - RECORD PERSONAL dels 50milles e 2h58m13s
1156m asc
26.9km/h
152ppm de mitja

TRACK "aqui"



més info a CICLISME.CAT i també en BENI i JORDI VIDAL que van fer la llarga de 120km

La següent que es faci m'agradarà ser-hi de nou.
Salut i a pedalar!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona per l'estreno....ho veus com podíes.....i si en comptes de ser 100 haguéssim sigut mes, haguéssis patit menys.....

A mi això de veure pro's per tot arreu també em va passar quan vaig començar a anar a les curses de carretera.....però es tot pura imatge. Home, sempre hi ha gent que tira de veritat, però n'hi ha molts que son uns flipats i que a l'hora de pedalar, van com un "cono".....

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Merci Beni... No seria per no intentar-ho... quan vam sortir neutraltzats i veure que als "repechons" em deixaveu buuuuu vai pensar que no arribaria... però quan anaven passant km em vai anar trbant mb!! MErci crack!!