dimecres, 21 de març del 2012

Jornada caòtica a "la Volta". Guanya Brajkovic. Demà dijous 22 ETAPA 4

Brajkovic (ASTANA PRO TEAM) s'imposa en una etapa de caos i els jutges no apliquen diferències de temps. Els Temps no conten per a la general.
Neu, Vent, Pluja, Boira, Fred... ho han tingut tot. Ha estat una etapa per a la història. Brakovic diea a meta que havia estat el pitjor dia de la seva carrera. També cal lamentar 40 abandons en la etapa de avui. 5 no havien pres la sortida entre ells Valverde.
Aquesta hauría de ser la meta:
Foto propietat de @cyclingfans Peter Geyer
El final de la tercera etapa de la volta s'ha hagut de suspendre per mal temps. L'arribada s'ha hagut de fer a Canturri (km 155) on s'ha pres el temps de l'arribada dels corredors: Despres de reunir-se i pendre mesures  han decidit no aplicar diferències a la general i tots han fet el mateix temps.

Per mi mala desició ja que els escapats s'han jugat el tipus per guanyar-se una diferència de temps!! 
Classificacions web Biciciclismo
CRÒNICA
Veurem com acaba tot ja que tots els ciclistes han acabat el dia molt enfadats per les decisions preses avui ler la organització.

ETAPA4- TREMP-ASCÓ (22MARÇ )
La quarta etapa, entre Tremp i Ascó "La vostra energia", i de 199 quilòmetres, té tots els números per decidir-se en una escapada. Les dues ascensions finals a l'alt de les Paumeres decidiran el guanyador. A Ascó han guanyat en els darrers anys Pierrick Fedrigo i Jens Voigt, dos corredors de característiques similars i dels més combatius en el pilot internacional.
Salut i a pedalar!!!