divendres, 6 de maig del 2011

TERRA DE REMENCES 2011 - Com ho tenim?

El diumenge 8 de Maig ja el tenim a tocar!!
Cita important pels amants de la bicicleta de carretera!!
Molts companys de Girona (Radikalbikes), Anglès (a.c la Selva) i entre d'altres amics serem a la marxa cicloesportiva de l'any. La majoria estem inscrits a la VOLTA CURTA de 95km. Personalment desitjo fer una bona marxa, si la cosa va bé he de rodar constant i dur per aconseguir un bon temps. El recorregut és senzill amb 2 ports molt assequibles: CAPSACOSTA i CANES, però el kilometratge ens pasaran factura.El repte és important: aconseguir Or. Sóc massa optimista però ja veurem que passa. Jo m'animo pensant que en grup es roda més ràpid.
Diploma d'Or: 2h 55min
Diploma argent: 3h 10min
Diploma bronze: +3h 10min.
He fet el recorregut i ja el tinc memoritzat. Tot és a lloc per iniciar la cursa finsitot la nutrició esportiva powerbar i vicsports ens dona la clau:
La feina ja està feta, resta pujar disabte a formalitzar la inscripció, descansar i a tope per DIUMENGE.
LA ÚNICA MARXA DE CARRETERA QUE HE FET: II Volta Ciclosportiva Les Gavarres 17/10/10
Ens veiem a Bas!!!
Salut i a Pedalar!!!
PD: molta sort al EQUIP RADIKALBIKES a la TITAN DESERT 2011 i als btteros que estiguin a la BTT VILABLAREIX (és una pena no seri, ja duia 3 anys seguits participant)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

a disfrutar-la, i si vols fer un bon temps, 1 hora abans de les sortida ja pots anar a fer cua per sortir dels primers i rodar els primers quilòmetres amb tranquil.litat......

jORDi BAUTiSTA ha dit...

Gracies Beni...
Merci pel consell, ens llevarem d'hora!!!!